2013 m. liepos 11 d., ketvirtadienis

Beyonce

Viena iš gražiausių moterų pasaulyje,modelis,aktorė,nuostabaus balso savininkė ir puiki šokėja...Štai kuo mane žavi Beyonce.;*
Naujienų agentūra WENN surinko dešimt įdomių faktų apie Beyonce gyvenimą ir karjerą:
- Prieš tapdama superžvaigžde Beyonce buvo maištinga paauglė: jis buvo prasidūrusi po penkias skylutes kiekvienoje ausyje ir netgi mėgino pabėgti nuo savo griežtų tėvų – Mathew Knowleso ir savo motinos Tinos.
- Beyonce yra pelniusi daugybę apdovanojimų, įskaitant 16 „Grammy“ ir 11 VMA astronautų statulėlių, tačiau ji svajoja apie dar vieną – „Oskarą“. Dainininkė pripažino pasikabinusi šio prestižinio kino pasaulio apdovanojimo statulėlės nuotrauką prie savo treniruoklio, kad pasisemtų iš jos įkvėpimo per mankštą.
- Beyonce ir Jay-Z yra antroji turtingiausia garsenybių pora pasaulyje: sutuoktinių bendras turtas pernai buvo vertinamas 72 mln. dolerių. Juos pranoksta tik supermanekenė Gisele Bundchen ir jos vyras amerikietiškojo futbolo žvaigždė Tomas Brady.
- Ši dainininkė pernai padarė pertrauką savo karjeroje ir atostogas praleido lankydama muziejus, kurdama dainas, keliaudama, lankydamasi muzikos festivaliuose visame pasaulyje ir mokydamasi gaminti maistą.
- Beyonce naujausias albumas „4“ pavadintas jos laimingo skaičiaus, sutampančio su gimtadienio data. Šį skaičių laimingu taip pat laiko jos vyras ir motina. Ji susituokė su Jay-Z 2008 metų balandžio 4 dieną, o ant bevardžio piršto yra išsitatuiravusi romėnišką skaičių IV.
- Beyonce visą savo honorarą, gautą už vaidmenį 2008 metų filme „Cadillac Records“ paaukojo Niujorke veikiančiai narkomanų reabilitacijos klinikai „Phoenix House“. Šioje įstaigoje ji sėmėsi įkvėpimo priklausomybės nuo heroino atsikračiusios Etos Džeims vaidmeniui. Vėliau dainininkė padėjo šiame centre įkurti kosmetologijos mokyklą, pavadintą jos vardu.
- Tarp artimiausių jos draugų – „Oskaro“ laureatė Gwyneth Paltrow. Beyonce neseniai prisipažino: „Ji yra tokia, kokia vieną dieną norėčiau tapti aš.“
- Nors Beyonce nuolat užsiėmusi, ji kartu su Jay-Z laikosi vienos tradicijos – kiekvieną sekmadienį pietauti vienoje picerijoje, esančioje šio reperio gimtajame Niujorko rajone Brukline.
- JAV prezidentas Barackas Obama pasirinko Beyonce, kad ši atliktų dainą „At Last“ iš filmo „Cadillac Records“, kai jis su žmona Michelle išėjo pirmojo šokio per pokylį po šalies vadovo prisaikdinimo 2009 metais. Dainininkė sakė, jog šis įvykis buvo „svarbiausia diena“ jos gyvenime.
- Beyonce šiemet birželį įsiamžino istorijoje kaip pirmoji dainininkė, koncertavusi Didžiojoje Britanijoje vykstančiame Glastonberio šiuolaikinės muzikos ir vaizduojamojo meno festivalio pagrindinėje scenoje. Tačiau jos gerbėjai tuo metu dar nežinojo didžiosios paslapties – jog žvaigždė laukiasi.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą