2013 m. rugpjūčio 22 d., ketvirtadienis

Visiems siūlau pažiūrėti šį serialą:
Liežuvautoja arba Gossip Girl – nuo 2007 m. kuriama jaunimo drama pagal knygų seriją Liežuvautoja. Serialą sukūrė Josh Schwartz ir Stephanie Savage.Serialas prasideda Serenos van der Woodsen (Blake Lively) grįžimu į Aukštutinį Istsaidą po paslaptingo gyvenimo internatinėje mokykloje Kornvalyje, Konektikute. Blair Waldorf (Leighton Meester), kurią kūrėjai vadina karalienė šachmatų centre, yra sena Serenos draugė. Taip pat seriale yra Čiakas Basas (Ed Westwick), blogasis Aukštutinio Istsaido vaikinas, „auksinis berniukas“ Natas Archibaldas (Chace Crawford), Čiako geriausias draugas ir Blair vaikinas jau daugelį metų. Tačiau jų santykius sugriauna Serenos grįžimas iš internatinės mokyklos. Seriale taip pat vaidina: Danas Hamfris (Penn Badgley), Dano geriausia draugė Vanessa Abrams (Jessica Szohr), Dano sesuo – Dženė Hamfri (Taylor Momsen).
Serialas gavo daug apdovanojimų nominacijų, laimėjo 18 Teen Choise Awards. 2012 m. CW kanalu parodytas šeštasis ir paskutinis serialo sezonas. Paskutinis sezonas, susidarantis iš 10 serijų, prasidėjo 2012 m. spalio 8 d. ir baigėsi 2012 m. gruodžio 17 d.
Šis serialas žavi mane ne dėl blizgesio ar paskalų.Mėgstu jį,nes kiekvienas herojus yra sunki ir įdomi asmenybė,kurią ne visada pavyksta suprasti.




Komentarų nėra:

Rašyti komentarą